Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Dejavu 1918 - 2008
  2008-11-14 17:54:41, péntek
 
  Dejavu 1918 - 2008

A köztársaságot előbb kell kikiáltani, mielőtt az alkotmányozó nemzetgyűlést összehívnák, mert ha az megérett, valósággá válik a tények erejéből. Dobjuk el Szent Isván koronáját is, melynek aranyabroncsa ezer éven át tartotta össze a Magyar birod-almat!

1918. November 16-án összeül a képviselőház, hogy feloszlassa önmagát. A főrendiház ülésén mindössze harminckét főrend jelenik meg. Az alkotmányosan választott képviselőház helyére benyomulnak azok, akiket nem választott senki. A szállodai revolúció kétes egzisztenciái, az Astoria tolongó és nyüzsgő zsidajai itt könyökölnek már a magyar parlamentben, amely ezer éven át képviselte az alkotmányosságot. A karzaton ott ülnek a forradalmi hölgyek: Károlyi Mihályné, akit "Bolsi Kata" névvel tisztel meg a pesti néphumor, Jászi-Jakubovicsné, Hatvani-Deutschné, Kunfi-Kohnné, Polányi Laura, Bédi-Schwimmer Róza és Glücklich Vilma. És megérkezik Pozsonyból Heltai Viktor, Hoffer Adolf fia, a "villogó szemű, vállas zsidófiú", akit néhány tengerésszel elküldtek az ősi koronázó város védelmére. Miután a piros szalagot viselő tengerészek Heltai vörös zászlói alatt bevonultak Pozsonyba és ott nagyobb szabású fosztogatást rendeztek, a pesti nemzetgyűlésen megjelenik a hős Viktor, akinek pillanatnyilag nemzetiszínű szalag van a mellén.

Ezekben a szégyenletes percekben felállott Hock János, a félresiklott forradalmi pap. Indítványozza, hogy kiáltsák ki a köztársaságot, válasszák meg köztársasági elnökké Karolyi Mihályt, töröljék el a királycafrangos ünnepeket és a győzedelmes forradalom és a köztársaság napját, október 31 -ét és november 16-át örök időre szóló nemzeti ünneppé avassák".

Az Országház-téren Jászi kíséretében Lovászy és Bokányi Dezső vitték hírül a népnek, hogy a Nemzeti Tanács kikiáltotta a köztársaságot. A kőlépcső pihenőjén Károlyi Mihály is szónokolt. Lent a téren pedig: Landler Jenő, Weltner Jakab, Buchinger Manó, Böhm Vilmos és Preuss Mór dicsőítették a köztársaságot. Nem volt közöttük egyetlen magyar sem. És ez mindennek a megvallása volt. Fenn az álarc: Károlyi Mihály, alatta az igazi arc, egy idegen faj, amely tudtul adta
Ha bárki betör magyar földre, fegyvert nem szegezünk ellene! - mondja Károlyi Mihály.

Az Est barátként üdvözli a Magyarországot megszálló ellenséget - Nádas-Neumann ennek ellenére bízik Wilsonban

Van már köztársaság, de alig-alig van már Magyarország. A szabadság, a demokrácia jelszava már csak a háború nyerteseit, a zsidókat védi, de nem Magyarországot. Északról a csehek, délről a szerbek nyomulnak előre. Románia elrendelte az általános mozgósítást és Károlyi biztatja mindazokat, akik jönni akarnak, hogy jöjjenek nyugodtan, mert ellenállást úgy sem fognak találni. - Ha bárki betör - mondja a Nemzeti Tanács ülésén -, tiltakozunk ellene, fölemeljük óvó szavunkat és apellálunk a világ művelt népeinek ítéletére, de fegyvert nem szegezünk ellenük. Hadd jöjjenek hát, akik jönni akarnak Az Estben Pásztor Árpád ünnepli a fosztogatókat és üdvözli a megszállókat.

A magyar határok védelmére nincs már töltény, nincs puska, de Budapesten Pogány-Schwartz vezetése alatt tízezer láda számra rejtegetik a muníciót, amely majd kelleni fog egy később kikiáltandó proli-diktatúra számára. Fegyverviselési igazolványt csak a csőcselék kap, miközben ördögi tervszerűséggel szerelik le a magyar tiszteket és a nemzeti gondolathoz hű katonákat. A magyar társadalom egy része még mindig abban bízik, hogy az elzsidósodott kormányban van még egy magyar ember: Bartha Albert, aki Károlyi Mihály híve, a farkastorkú grófra esküszik, de vérség szerint mégis csak magyar. El kell hát távolítani őt is. El vele. Hadd jöjjön a helyére Böhm Vilmos, aki zsidó, tehát minden képesítése megvan arra, hogy Magyarország hadügyminisztere legyen.

A zsidó Pogány-Schwartz József összeszedi a zsidó szervezeteket: a katonatanácsot, a Galileistákat, a szociáldemokrata magántisztviselők felekezeti együttesét és ez a zsidó csőcselék lövöldözve vonul fel Buda várába, hogy Bartha Albert lemondását követelje. Az egész minisztériumban egy ember van csak, aki bátran szembeszáll a zsidó csőcselék lázadásával: Gömbös Gyula vezérkari százados. Kimegy az erkélyre, szembenéz ezzel a fellázított, gyűlölködő tömeggel, és eképpen szól: Fegyvert a kézbe! Ki a határokra! Megvédeni Nagymagyarországot!

"Lőjetek bele a kutyákba!" Szabadság! Ígértek hat héttel ezelőtt. És a zsidó demokraták a zsidó csőcselékkel rombolják szét Milotay István Új Nemzedékét, az egyetlen keresztény lap szerkesztőséget, amely hangot mert adni húszmillió magyar érzelmeinek. A Nemzeti Tanács spionjai hallgatják ki azoknak a telefonbeszélgetését, akik a megtiport és megalázott magyarság véleményének akarnak hangot adni. Függetlenség! - rikoltották az Astória erkélyéről - és most ők osztják, fosztják az országot, ők hívják be a csehet, szerbet, románt, hogy megmentsenek egyetlen fajt, amelynek nem volt és nem lesz sohase hazája. Területi integritást esküdöztek, azt hitték, hogy ezzel az igével megtéveszthetik a magyar nemzetet.

Száz és százezer Magyar ember kiáltja: "Éljen Magyarország területi épsége!" S ebben a pillanatban a királyi istállóból kirohan egy debil, púpos askenázi zsidó, Pogány-Schwartz József, aki rámutat a hazájukat sirató székelyekre: "Kegyetlenül lőjetek bele ezekbe a magyar kutyákba."

Így viselkedtek és mindig így ciselkednek a magyarországi demokrata-pacifista, bőrüket féltő zsidók országmentés címén.
Semmit se felejtsünk Magyarok, mindig emlékezzünk 1918-ra!

freepress-freespeech.com


*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hadügyminisztere, szociáldemokrata, alkotmányosságot, tervszerűséggel, minisztériumban, szerkesztőséget, királycafrangos, fegyverviselési, megtéveszthetik, magyarországot, nemzetihirhalo, pillanatnyilag, katonatanácsot, nemzetgyűlésen, fosztogatókat, elzsidósodott, egzisztenciái, köztársaságot, indítványozza, alkotmányosan, aranyabroncsa, magyarországi, szervezeteket, galileistákat, nemzetgyűlést, függetlenség, alkotmányozó, megmentsenek, parlamentben, tengerésszel, köztársasági, magyarország, véleményének, dicsőítették, félresiklott, jakubovicsné, köztársaságot előbb, alkotmányozó nemzetgyűlést, tények erejéből, főrendiház ülésén, alkotmányosan választott, szállodai revolúció, magyar parlamentben, forradalmi hölgyek, pesti néphumor, piros szalagot, pesti nemzetgyűlésen, szégyenletes percekben, félresiklott forradalmi, királycafrangos ünnepeket, győzedelmes forradalom, köztársaság napját, Szent Isván, Károlyi Mihályné, Bolsi Kata, Polányi Laura, Bédi-Schwimmer Róza, Glücklich Vilma, Pozsonyból Heltai Viktor, Hoffer Adolf, Hock János, Karolyi Mihályt, Országház-téren Jászi, Bokányi Dezső, Nemzeti Tanács, Károlyi Mihály, Landler Jenő, Weltner Jakab, Buchinger Manó, Böhm Vilmos, Preuss Mór, Estben Pásztor Árpád, Budapesten Pogány-Schwartz, Bartha Albert, Pogány-Schwartz József, Gömbös Gyula, Megvédeni Nagymagyarországot, Milotay István Új Nemzedékét, Éljen Magyarország,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az Európai Unió is foglalkozik...  Pillangó  próbáljuk ki az őszinteséget  Szép estét kedves látogatóimna...  Muratáj  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  A végzet az  A föld szépségéért  Jó éjszakát  A Gömb  A Gömb  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Emlék  Miért nem menti meg Jézus...  Messziről jött ember  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Alvó cica  Április 22. a Föld napja,  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Föld napja április 22  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Szép estét  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Két tekintet van  Föld napja április 22  A hét szűk esztendő  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Az idő elsodorja létezésünk  Irgalom és ítélet  Sokkal bölcsebb a természet,  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Gárdonyi Géza - Április végén  A világnak égető szüksége van ...  A hét szűk esztendő  Jó éjszakát  Irgalom és ítélet  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Bella István: Zsoltár  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztinától  Gábor Dénes gondolata  Próbálkozni kell ahhoz,  Becsüld meg azt amid van,...  Rögtön puha Mézes Krémes  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam Krisztinától  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
köztársaságot előbb, alkotmányozó nemzetgyűlést, tények erejéből, főrendiház ülésén, alkotmányosan választott, szállodai revolúció, magyar parlamentben, forradalmi hölgyek, pesti néphumor, piros szalagot, pesti nemzetgyűlésen, szégyenletes percekben, félresiklott forradalmi, királycafrangos ünnepeket, győzedelmes forradalom, köztársaság napját, kőlépcső pihenőjén, téren pedig, megvallása volt, demokrácia jelszava, háború nyerteseit, zsidókat védi, szerbek nyomulnak, általános mozgósítást, világ művelt, magyar határok, később kikiáltandó, magyar tiszteket, nemzeti gondolathoz, magyar társadalom, elzsidósodott kormányban, magyar ember, farkastorkú grófra, helyére Böhm, zsidó Pogány-Schwartz, zsidó szervezeteket, szociáldemokrata magántisztviselők, zsidó csőcselék, egész minisztériumban, zsidó demokraták, zsidó csőcselékkel, egyetlen keresztény, igével megtéveszthetik, magyar nemzetet, királyi istállóból, hazájukat sirató, magyar kutyákba, hadügyminisztere, szociáldemokrata, alkotmányosságot, tervszerűséggel, minisztériumban, szerkesztőséget, királycafrangos, fegyverviselési, megtéveszthetik, magyarországot, nemzetihirhalo, pillanatnyilag, katonatanácsot, nemzetgyűlésen, fosztogatókat, elzsidósodott, egzisztenciái, köztársaságot, indítványozza, alkotmányosan, aranyabroncsa, magyarországi, szervezeteket, galileistákat, nemzetgyűlést, függetlenség, alkotmányozó, megmentsenek, parlamentben, tengerésszel, köztársasági, magyarország, véleményének, dicsőítették, félresiklott, jakubovicsné, képviselőház, megszállókat, országmentés, fosztogatást, szégyenletes, csőcselékkel, nemzetiszínű, kikiáltotta, tiltakozunk, szembeszáll, győzedelmes, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5712
  • e Hét: 19942
  • e Hónap: 31053
  • e Év: 184549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.